dimarts, 8 de juny del 2010

Rambles

3, Més avall del Palau de la Virreina, hi trobem la boqueria que és un lloc on hi ha molts carrers coberts. Aquesta, te 2583m quadrats.



Entrem a la boqueria, biberó és una beguda que es ven a un bar molt conegut que es diu Pinotxo, i aquest està fet de llet condensada, café i llet natural.





A la Plaça Reial, hi ha uns fanals amb forma al·leòrica d'arbre, que els va dissenyar Gaudí.
A la font de la Plaça Reial hi ha tres figures que representen a tres germanes de la mitologia grecoromana, aquestes són les tres gràcies.


















Al final de la rambla, tenim l'edifici de les Drassanes, que són les més grans i completes que hi ha a tot el món. Unes Drassanes són unes instalacions on es construeixen i es reparen vaixells. Les Drassanes que hi ha a Barcelona són del segle XIII quan regnava Pere el Gran. Aquestes Drassanes són d'estil gótic civil. Actualment s'han convertit en la seu del museu maritím de Barcelona.



Baixem la rambla fins al final de tot, on hi trobem el monument de Colom senyalant cap Amèrica. Aquesta direcció és coherent perquè Amèrica és el lloc que ell va descobrir.









Ver mapa más grande



Punt ''A'' Rambla de Sant Josep, Punt ''B'' Boqueria, punt ''C '' devant del punt ''c'' es por veure el Kabul Backpakers hostel, pues alló es una Plaça , punt ''D'' Avinguda de les Drassanes , per veure l'edifici de les Drassanes i per ultim el punt ''E''Plaça de Colón.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada