dimarts, 8 de juny del 2010

Extres

Anècdotes:

-Al barri gòtic vam passar per una pastisseria que es diu Granja la Palleresa, que hi havia unes ensaimades de xocolata molt bones, ens va agradar molt.
-A prop de Plaça del Àngel, un lloc que ens va costar molt de trobar, ens vam trobar un home despullat i tot tatuat, ens va fer gràcia perquè és poc habitual.
-A l'esglesia de Santa Ana, haviem de fer una fotografia a una creu, i un senyor estava assegut allà. Li vam demanar sisplau que si es podia apartar o si no li feia res sortir a la foto, i ens va començar a insultar.

Opinions:
-Del barri gòtic el que més ens ha agradat ha sigut el Portal del Àngel, perquè és el lloc on hi ha més gent, més botigues, etc. El que menys ens ha agradat ha sigut la gent que hi havia per alguns carrerons, aquest barri ens va fer una mica de por.
-L'eixample en general ens va agradar bastant, la Sagrada Família i la visita per la Pedrera va ser el millor. El que ens va agradar menys va ser que hi havien molts cotxes, trànsit, etc.
-Les Rambles van estar bé, no ens va agradar perquè ens haviem de preocupar per si ens robaben, caminar per carrers bruts i amb gent no gaire agradable.
-A Montjuïc el que més ens va agradar va ser el paisatge i la tranquilitat. I el que menys va ser el recorregut, que ens va semblar una mica aborrit.
-Hem après que no hem de deixar les coses per l'últim moment perquè després vas amb presses i no tens temps de fer res. Al final em pogut acabar el blog, però hem estat treballant fins les 4 de la matinada.


Fotos del grup:


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada