dimarts, 8 de juny del 2010

Introducció

Hola!
Aquest és el bloc de la Laia, Berta, Irene i Elena.
Aquí explicarem els nostres dies per Barcelona, on passejarem pel Barri Gòtic, l'Eixample, les Rambles i Montjuïc.
El primer dia, al Barri Gòtic, passejarem pels carrers més amagats de tota Barcelona, veurem moltes esglésies, caminarem pel barri jueu on podrem observar moltes tendes artesanals i una sinagoga. I també veurem el palau de la música catalana.
A l'Eixample observarem edificis molt moderns per l'època que es van construir, la Pedrera "Casa dels Milà", Casa Lleó i Morera , Casa Ametller i Casa Batlló. I finalment, arribarem a un dels llocs més visitats d'Espanya, La Sagrada Família.El tercer dia, anirem des de la font de canaletes fins el port, veurem tots els carrers que hi ha entre aquests dos llocs, i observarem esglésies, la Boqueria, carrers molt amagats, el Liceu, el Palau de la Virreina, Plaça Reial, l'edifici de Drassanes, l'estàtua de Colom i el Palau del Mar.
I l’últim dia, a Montjuïc, passejarem pels magnífics parcs d’aquella zona, on veurem fòssils vivents, la Caixa Fòrum, la Fundació Joan Miró i moltes estàtues amagades pels jardins, difícils de trobar.

Esperem que us agradi el nostre bloc, on posarem tot això que acabem de dir i algunes anècdotes i entrevistes de gent d’altres països.


4 comentaris:

Juan Carlos ha dit...

No fa falta que poseu els cognoms, és més, millor que els traieu recordeu que aquest bloc és públic i s'ha d'evitar sempre donar dades personals.

todocine ha dit...

Ara ho cambiem

Berta MC ha dit...

La Laia es diu Romano Puig?? Si es aixi dieumuu siuSplaj

Berta MC ha dit...

La Laia es diu Romano Puig?? Si es aixi dieumuu siuSplaj

Publica un comentari a l'entrada